Meditálj velünk!

Válassz előfizetést!

2 féle automatikusan megújuló előfizetés

Az előfizetést bármikor visszamondhatod és nem fog megújulni.

Éves előfizetés

35 400 Ft /év

azaz 2950 Ft havonta

Hozzáférés 120+ meditációhoz és relaxációs zenéinkhez

Havi előfizetés

5900 Ft /hó

Hozzáférés 120+ meditációhoz és relaxációs zenéinkhez

Ingyenes hozzáférés
  • Ingyenes meditációk meghallgatása
  • Résztvétel regisztrációhoz kötött online eseményeinken

Tarts velünk!

Pár napja kezdtem el használni az oldalt, amihez szeretnék gratulálni! Felhasználói és szakmai szemmel is szuper lett, és persze a tartalmak is nagyon jók! Köszönöm! Remélem hamarosan személyesen is lesz alkalom együtt meditálni.

Gergely

Minden rokonomnak és ismerősömnek átküldtem az új oldalt. Régóta vártam egy ilyen jellegű magyar oldalt, bár nem is tudtam róla, hogy várom, de amikor megkaptam a hírleveleteket, benne a megújult oldallal , azonnal odalettem.

Eszter

Az ingyenes próbaidőszak alatt próbáltam ki több meditációt, és nagyon jól esett hallgatnom őket - a gyerekeim is hallgattak néhányat - ezért döntöttem úgy, hogy még legalább egy hónapig előfizetve is maradok.

Zseni

Nagyon jó a weboldalatok, teljesen felhasználóbarát. Tetszik a tematikus felépítés, meg hogy vannak tréningek, meditációs zenék, meditáció kb. mindenre. Imádom őket, meg nagyon jó, hogy többnyire rövidek, így sokkal könnyebben beilleszthetőek a napi teendők sokasága közé.

Rozi

Szeretem az oldal sokféleséget! Mindig találok pont a hangulatomhoz, időkorlátomhoz passzoló meditációt. A tréningek is szuperek, és Nelli hangját/személyét pedig imádom. Nagyon örülök, hogy csatlakoztam.

Lilla

Nelli egész személyisége, a meditációs gyakorlatok közben iszonyúan megnyugtatott. Sikerült kikapcsolni az automatizmusokat és a robotpilóta üzemmódot, ami nekem sosem megy.

Szilvi

Tetszik, hogy rengeteg féle meditációból lehet válogatni, hogy nagyon szép és igényes az oldal. Tetszik az is, hogy a hasonló meditációk hasonló képpel vannak jelezve, szuper grafikákkal. Az egész átlátható, a kedvenceim az alvásban segítő meditációk. Nagyon szeretem Nelli megnyugtató hagját is. :)

Livi

Köszönöm, Nelli, hogy megmutattad, hogy képes vagyok meditálni, és köszönöm a vele járó tapasztalatot és nyugalmat.

Cinti

Tetszik a weboldal, nagyon hasznosnak tartom a videókat is. Még csak néhányat láttam az ingyenes videók közül, de mindegyik meditációt nagyon értékesnek tartom. Megnyugtató Nelli hangja, érezni lehet benne az elfogadást.

Erzsébet

A tematikus meditációkat nagyon kedvelem, mert ezek lehetővé teszik, hogy egy adott témakörrel hosszabb ideig, akár többször is visszatérve hozzá, foglalkozzak. Tetszik a rendszeres jelenlét, kapcsolatfenntartás. A blog olvasmányait is szívesen böngészem: aktuális témák és mindig találok benne "útravalót".

Anita

Mindig feltöltenek a Nellis meditációk és a személyiséged is nagyon megnyugtató és stabil, biztonságot adsz a zűrös hétköznapokban.

Ági

Nelli csodálatos, és megnyugtató jelenlétű oktató, a vele való gyakorlás nagyon jó kiszakás a mindennapok pörgéséből, lehetőséget ad az igazi befelé figyelésre.

Hanna
Online meditációs tréningek

Egyszeri vásárlással örökös hozzáférés.

  • Időkorlátos tréningek: vezetett meditációk és mindennapi éberséggyakorlatok, több hetes online élő csoporttal és/vagy egyéni coachinggal kiegészítve
  • Állandó tréningek: Saját tempódban végezhető, vezetett videós tréningek, bevezetővel, meditációval és mindennapi éberséggyakorlatokkal
  • Tréningjeinkhez egyszeri vásárlással örökös hozzáférést kapsz
SlowTime ajándékutalványok

Ajándékozz SlowTime előfizetést, vagy meditációs tréninget

  • Saját tempóban végezhető, vezetett videós tréningek, bevezetővel, meditációval és mindennapi éberséggyakorlatokkal
  • SlowTime éves vagy havi előfizetéssel korlátlan hozzáférés több mint 120 meditációhoz 5 percestől a 30 percesig

© SlowTime 2024
Hírlevél

© SlowTime 2024