Gyakori kérdések

Még sosem meditáltam. Hol kezdjem?

Választhatsz meditációt a hangulatodtól függően: oldalamon több, mint 110 tematizált meditációt találsz. Ha nem tudod, hogyan indulj el az úton, ajánlom a Kezdd itt! oldalunkat!

Ha inspirációra vágysz, nézz bele tematikus válogatásaimba, amelyekhez havi vagy éves előfizetés vásárlása esetén szintén hozzáférést kapsz. Ezeknél jelölöm, hogy kezdő vagy haladó szintű meditációkat találsz.

Kezdőként fontosnak tartom, hogy tanárral is gyakorolj, ezért ha tudsz, vegyél részt mindfulness programjaimon, tréningjeimen

 

Mikor meditáljak? Hol meditáljak? Mennyit meditáljak? Mikor jó a meditáció?

Ha ezek a kérdések foglalkoztatnak, várlak blogomon, illetve ajánlom a Kérdések és akadályok válogatásomat, amit ingyenes regisztrációval tudsz elérni.

 

Mi a mindfulness?

A mindfulness tudatos jelenlétet jelent. Ennek az állapotnak az elérését segítjük vallásmentes meditációinkkal és mindennapi éberséggyakorlatokkal. Erről többet A mindfulnessről oldalon írok, illetve ebben a videóban beszélek:

 

Mit találok az oldalon?

 • 110+ hangformátumú meditációt, amelyeket témák alapján csoportosítottam.
 • Tematikus válogatásokat, amelyek könnyebbé tehetik a választást számodra.
 • Zenéket, amelyek a könnyebb elalvást, relaxálást vagy fókuszálást segítik.

Ezek mind részei az automatikusan megújuló havi vagy éves előfizetésnek.

 • Tréningeket, amelyek segítenek egy-egy témában elmélyülni, és ahol a meditációkon kívül bevezető elméleti anyagot és külön mindennapi éberséggyakorlatokat is adunk

A tréningeknek külön áruk van, amit egyszer kell kifizetned.

 

Hogyan tudok fizetni az oldalon?

Bankkártyával. Ehhez bankkártya adataidat a regisztráció során meg kell adnod, ezután megterheljük a kártyát a választott összeggel. Az előfizetés automatikusan megújuló, azaz a választott időszak végén automatikusan levonjuk a következő összeget. Az előfizetést a Beállítások menüpontban módosíthatod vagy mondhatod vissza. Utóbbi esetben az előre kifizetett időszak (1 hónap  / 1 év) végéig változatlanul hozzáférhetsz az oldal tartalmaihoz.

 

Mit tartalmaz az automatikusan megújuló előfizetés?

2 féle időszakra tudsz előfizetni: 1 hónapra és 1 évre. Mindkét előfizetés ugyanazt tartalmazza: hozzáférést a meditációkhoz, a relaxációs zenékhez és a tematikus válogatásokhoz.

 

Van különbség a 2 féle előfizetés között?

Csak az időtartam, amire előfizetsz. A szolgáltatás mindkét esetében ugyanaz: hozzáférés a meditációkhoz, az alvást segítő relaxációs zenékhez, a tematikus válogatásokhoz.

 

Regisztráltam, mégsem elérhető minden tartalom.

Az összes tartalom eléréséhez az emailes regisztrációt követően előfizetést kell választanod. Ehhez előbb lépj be az oldalra, majd az Előfizetés menüpontban válassz egy előfizetést, vagy válaszd ki a neked tetsző tréninget, és vásárold meg egyszeri díjon külön!

 

Miért nem elérhető egyszerre minden meditáció a tréningekben?

Tréningjeimet úgy állítottam össze, hogy ott sorban tudsz csak haladni a meditációkkal. Tehát el kell végezned az elsőt ahhoz, hogy a második elérhető legyen, és így tovább. Ezt a szakmai vezetést fontosnak tartom, mert csak így tudom garantálni, hogy a tréning kiváltsa a kívánt hatást, illetve a könnyebbtől haladunk a nehezebb felé, ezzel adva kihívást és sikerélményt számodra.

 

Bizonyos gyűjteményekben azt írjod, automatikusan jön a következő videó, de nálam ez mégsem működik. Miért? 

A videók automatikus lejátszása funkció a legtöbb böngészőben megbízhatóan működik. Safari böngésző használata esetén előfordulhat, hogy a beállítások miatt mégsem játssza le automatikusan a gyűjtemény összes videóját. Ebben az esetben neked kell a beállításokat módosítani. Az alábbi cikk segítséget nyújt ebben. 

 

Hogyan tudok másik előfizetést váltani?

Előfizetést jelenleg úgy tudsz váltani, ha előbb lemondod az aktuális előfizetést, majd kiválasztod a másikat a profil alatt elérhető Beállítások menüpontban.

 

Hogyan tudom lemondani az előfizetésemet?

Ezt belépés után a jobb felső sarokban, a nevedre kattintva, a legördülő menüben található Beállítások menüpontban teheted meg. Lemondás után addig él még az előfizetésed, ameddig ki volt előre fizetve, utána már nem újul meg.

 

Miért vontátok le automatikusan a következő összeget?

Ahogy azt a regisztráció során is jelezzük, az előfizetések automatikusan megújulóak, azaz a választott időszak végén (hónap / év), automatikusan levonjuk az előfizetés következő összegét. Amennyiben ezt nem szeretnéd, a Beállításokban le tudod mondani az előfizetést.

 

Elfelejtettem lemondani az előfizetésemet, és levontátok a következő összeget. Vissza tudod téríteni?

Ha az előfizetés lejárta előtt mondod vissza az előfizetésed, az adott dátum után nem fogunk automatikusan díjat levonni tőled, illetve az adott dátumig biztosítva van a hozzáférésed a fizetős tartalmainkhoz. Viszont visszatéríteni levont összeget nem áll módomban. Az automatikus megújulást bármikor visszamondhatod a Beállítások menüpontban.

Előfizetést lemondani e-mailben nem lehet, csak a Beállítások menüpontban tudod.

 

Úgy érzem, elakadtam, segítségre lenne szükségem.

Amennyiben segítségre lenne szükséged, írj nekem: info@slowtime.hu 

 

Tudok veled személyesen találkozni?

Örülök, ha találkozhatok veled személyesen! Szeretettel várlak programjaimon, amelyekről bővebben a Programnaptár oldalon tájékozódhatsz.

 

SlowTime megújuló előfizetés

Az előfizetést bármikor visszamondhatod és nem fog megújulni.

 • Korlátlan hozzáférés több mint 120 meditációhoz 5 percestől a 30 percesig
 • Relaxációs zenék - fókuszáláshoz és elalváshoz
 • Háttér- és oktatóanyagok - hogy könnyebbé váljon a meditáció
 • Nem tartalmazza a tréningeket
2 féle automatikusan megújuló előfizetés:

35 400 Ft /év

azaz 2 950 Ft havonta

5 900 Ft /hó

Ingyenes hozzáférés
 • Ingyenes meditációk meghallgatása
 • Résztvétel regisztrációhoz kötött online eseményeinken
Online meditációs tréningek

Egyszeri vásárlással örökös hozzáférés.

 • Időkorlátos tréningek: vezetett meditációk és mindennapi éberséggyakorlatok, több hetes online élő csoporttal és/vagy egyéni coachinggal kiegészítve
 • Állandó tréningek: Saját tempódban végezhető, vezetett videós tréningek, bevezetővel, meditációval és mindennapi éberséggyakorlatokkal
 • Tréningjeinkhez egyszeri vásárlással örökös hozzáférést kapsz

© SlowTime 2024
Hírlevél

© SlowTime 2024