Krajcsó Nelli

akkreditált mindfulness meditációs és MBSR tréner

Tanulmányaimat a spanyolországi Mindful Academy-n végeztem, ahol 2016-ban, angol nyelven, a TTR1 100 órás nemzetközi képzésen a mindfulness meditációtanításhoz szükséges elméleti és gyakorlati alapokat sajátítottam el és az MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction – mindfulness alapú stresszcskökk entés) tréning oktatására lettem felkészítve. Képzésem 2017-ben folytatódott a TTR2-es tréninggel és eljutottam a 200 órás akkreditált tréneri szintre. Képzésem a Mindfulness-based Teaching Assessment Criteria (MBI-TAC) és a UK Network for Mindfulness-Based Teacher Training Organisations setting standards for mindfulness-based teaching és a Good-practice Guidelines for Teaching mindfulness-based courses szerint folyik.  

Hivatalos értékelésemben a tanáraimtól, Kathy Wardtól és Bodhin Philip Woodwardtól a következő visszajelzést kaptam: 

“Hiteles tanítási stílus, magabiztos meditációvezetés saját tapasztalatokból táplálkozóan. Szívből jövő szavak, kedves és odaadó irányítás, nyugodtság, kiegyensúlyozottság és teret adó tanítás.” 

Saját meditációs gyakorlásomat naponta folytatom 2014 óta. A meditációnak és kifejezetten a mindfulness megközelítésnek sok tapasztalatot és pozitív változást köszönhetek. Magyar és angol nyelvű tréningjeimen, workshopjaimon és elvonulásaimon több mint félezer embernek tanítottam meg a mindfulness meditáció alapjait. A hitelességben, a kipróbált módszerekben, a praktikus megközelítésben és az őszinte tanítási módszerben hiszek. 

A mindfulness tréningek mellett 2012 óta a Slow Budapestet vezetem, a felgyorsult életünk okaival és következményeivel, és a lassítás lehetőségeivel foglalkozom. 

Tanulmányaim:

  • 2021. március: Mindfulness Based Compassionate Life tréning (Mindfulness Network, Anglia)
  • 2021. január: Mindful Inquiry 2 napos workshop (Mindfulness Network, Anglia)
  • 2019. május – Budapest: 2 napos Google Search Inside Yourself mindfulness alapú érzelmi intelligencia-fejlesztő tréning vezetőknek  
  • 2018. június – Hollandia: Mindful Self-Compassion 5 napos intenzív tréning Kristin Neffel és Chris Germerrel 
  • 2017. tavasz: Nőijóga oktatóképzés (Mandala Jógastúdiók)
  • 2016-2017: MBSR tréneri képzés (Mindful Academy Solterreno, Spanyolország)

 


© SlowTime 2021
Hírlevél

© SlowTime 2021