Céges mindfulness program

A mindfulness gyakorlása bizonyítottan pozitív hatással van a munkavállalói teljesítményre, és a költségcsökkentésben is alkalmazható. Egy céges mindfulness program segíthet a hatékonyabb stresszkezelésben, a fókusz, az empátia és kommunikációs készségek fejlesztésében. 

Cégek számára 6-8 alkalmas stresszcsökkentő tréningeket és 1-2 órás egyszeri mindfulness workshopokat vagy előadásokat ajánlunk.

Céges csapatépítő napra, konferenciára stresszmentesítő programként egy mindfulness workshop vagy előadás jó választás lehet. Ha mélyebb változásra van szüksége a csapatnak, 6-8 alkalmas mindfulness alapú stresszcsökkentő tréninget ajánlunk.

A tréningeket Krajcsó Nelli tartja.

Visszajelzés Nelli munkájáról:

“Véleményem szerint Nelli nagyon hitelesen képviseli mindazt, amiben hisz. Együttműködésünk során személyesen is megtapasztalhattam, hogy mondatai nem csak üres frázisok, valódi tettek is állnak mögöttük. A nálunk tartott rövid, mindfulnesst bemutató workshopok során könnyedén megteremtette a kapcsolatot a résztvevőkkel. Gyorsan ráérzett a csoport igényeire, és próbálta azoknak megfelelően alakítani a beszélgetés menetét. Személyisége, hangja és mozdulatai már önmagában nyugalmat teremtenek. A résztvevők szinte kivétel nélkül pozitív visszajelést adtak, és azt mondták, hogy a workshop meghozta a kedvüket ahhoz, hogy mélyebben is megismerkedjenek az irányzattal. Köszönjük!”

A szolgáltatások magyar és angol nyelven is megrendelhetők.

Partnereink:

 

undefined

 

További információk és ajánlatkérés: info@slowtime.hu


© SlowTime 2024
Hírlevél

© SlowTime 2024