SlowTime

Magyarország első online mindfulness meditációs platformja

 

A SlowTime Magyarország első online mindfulness meditációs platformja, amit Krajcsó Nelli, mindfulness meditációs tréner, a Slow Budapest alapítója állított össze 2021-ben. Oldalunk pozitív támogatást nyújthat abban, hogy a meditáció rendszeressé váljon az életedben. Változatos hosszúságú és témájú hanganyagainkkal, videóinkkal és relaxációs zenéinkkel segítünk közelebb kerülni önmagadhoz, lelassítani, kikapcsolni, megnyugodni.

 

 

Regisztráció

Regisztrálj ingyenesen vagy válts előfizetést!

 

Nálunk megtalálhatod a hangulatodhoz illő meditációt! 

 • több mint 110 vezetett meditáció
 • 5-30 perc hosszúságban
 • tematikus válogatások
 • videós tréningek
 • változatos szakmai háttérrel rendelkező oktatók

 

Nem kell tudnod meditálni, hogy elkezdd!

A SlowTime a mindfulness szellemében született. Vallásmentes, tudatos jelenlétet és éberséget segítő meditációkat találsz nálunk, magyar nyelven. Oldalunkat Krajcsó Nelli több mint 6 éves mindfulness oktatói és gyakorlati tapasztalata és csaknem 1000 résztvevői visszajelzés alapján állította össze azzal a szándékkal, hogy egy együttérző, kedvesen támogató platform szülessen meg, ahol mindenki megtalálja a hozzá illő meditációt, még akkor is, ha kezdő vagy kevés ideje van.

 

Regisztráció

Regisztrálj ingyenesen vagy válts előfizetést!

 

A SlowTime első éve számokban

 • A SlowTime első egy évében 12 555 844 másodpercet, azaz több, mint 145 napot töltöttek nálunk az emberek meditációval és relaxációval.
 • Több, mint 9432 alkalommal meditáltak nálunk.
 • Összesen 1827 ember tisztelt meg minket a bizalmával és csinált végig legalább 1 meditációt.
 • A legaktívabb felhasználónk több, mint 120 alkalommal meditált a SlowTime-al.
 • Legnépszerűbb meditációnk az első évben: Biztonságos hely meditáció félelem ellen.

 

Oktatóink

Krajcsó Nelli, a SlowTime alapítója, a Slow Budapest vezetője, mindfulness meditációs tréner. 2016 óta vezet 8 hetes mindfulness alapú stresszcsökkentő tréningeket és több napos elvonulásokat.
Fekete Kinga, mindfulness tréner és facilitátor és a Prezi globális HR vezetője és készségfejlesztési szakértője. Érzelmi intelligencia, mindful szülés és szülőség témákban tart workshopokat és csoportos folyamatokat.
Nyitray Nelli, mindfulness tanár, 2016 óta vezet magyar és angol nyelven mindfulness tanfolyamokat, workshopokat, magán, illetve munkahelyi csoportokat. Előadásokat tart, mindfulness témában írt cikkei a magyar szaksajtóban (Psychiatric Times) jelentek meg.
Tóth Dalma, mindfulness tanár, zen gyakorló, zen shiatsu kezeléssel és zen mindfulness önismerettel foglalkozó meditációs tanár, nyári mindfulness táboraink tanára.
Szabó Eszter, mindfulness tanár, zen gyakorló, a Tudatosság Játékos Iskolájának megálmodója. Meditációiban, tréningjein a játékosságot, az egyszerűséget és a természet végtelen tiszteletét képviseli.
Kocsis Viki jógatanár, meditációoktató, health coach. 15 év jógatanítás után, munkája központjában jelenleg a nemcselekvő, befeléfigyelő mozgás van, aminek az UnDoing Movement nevet adta. A SlowTime-on ilyen típusú mozgás workshopjain tudsz részt venni. 
Halász Illés, ütőhangszeres művész, zenei producer, a Green Light Studio vezetője, relaxációs zenéink szerzője.

 

 

Ismerd meg csapatunkat!

1 éves szülinapunk alkalmából elmondtuk, mit jelent számunkra a SlowTime.

 

Rólunk mondták

"Szeretem az oldal sokféleséget! Mindig találok pont a hangulatomhoz, idökorlátomhoz passzoló meditációt. A tréningek is szuperek, és Nelli hangját/személyét pedig imádom. Nagyon örülök, hogy csatlakoztam."

Lilla

"Minden rokonomnak és ismerősömnek átküldtem az új oldalt. Régóta vártam egy ilyen jellegű magyar oldalt, bár nem is tudtam róla, hogy várom, de amikor megkaptam a hírleveleteket, benne a megújult oldallal, azonnal odalettem."

Eszter

"A videók hangminőségével nagyon elégedett vagyok, illetve számomra nagyon kellemes és megnyugtató Nelli hangszíne, beszédstílusa. Más vezetett meditációs, relaxációs  anyagoknál ezek "hiányossága", rosszabb minősége ki tudott billenteni az egészből. Számomra fontos az is, hogy nem túl "spiris" a szövegezés. Mindemellett igényes a weboldal, mobilkompatibilis is."

Anna

"Nagyon tetszik a meditációk hangvétele. A videók együttérzőek, és mindig rátapitanak azokra a nehézségekre, amik egy-egy meditáció alatt gondot szoktak okozni nekem. Kislányommal az esti rutinunk része egy alvás meditáció és egy relaxációs zene meghallgatása (az ő kedvence a Csillagzaj), külön tetszik, hogy az összes videó a telefonom lezárt képernyőjével is hallgatható."

Kriszti

 
 
Regisztráció

Regisztrálj ingyenesen vagy válts előfizetést!

SlowTime megújuló előfizetés

Az előfizetést bármikor visszamondhatod és nem fog megújulni.

 • Korlátlan hozzáférés több mint 120 meditációhoz 5 percestől a 30 percesig
 • Relaxációs zenék - fókuszáláshoz és elalváshoz
 • Háttér- és oktatóanyagok - hogy könnyebbé váljon a meditáció
 • Nem tartalmazza a tréningeket
2 féle automatikusan megújuló előfizetés:

35 400 Ft /év

azaz 2 950 Ft havonta

5 900 Ft /hó

Ingyenes hozzáférés
 • Ingyenes meditációk meghallgatása
 • Résztvétel regisztrációhoz kötött online eseményeinken
Online meditációs tréningek

Egyszeri vásárlással örökös hozzáférés.

 • Időkorlátos tréningek: vezetett meditációk és mindennapi éberséggyakorlatok, több hetes online élő csoporttal és/vagy egyéni coachinggal kiegészítve
 • Állandó tréningek: Saját tempódban végezhető, vezetett videós tréningek, bevezetővel, meditációval és mindennapi éberséggyakorlatokkal
 • Tréningjeinkhez egyszeri vásárlással örökös hozzáférést kapsz

© SlowTime 2024
Hírlevél

© SlowTime 2024