Fekete Kinga

mindfulness tréner

Kinga mindfulness tréner és facilitátor és a Prezi globális HR vezetője és készségfejlesztési szakértője. Mindfulness, érzelmi intelligencia és hatékony kommunikáció témákban tart workshopokat és csoportos folyamatokat.

Személyes küldetése, hogy minél több embernek segíthessen felismerni a bennük rejlő lehetőségeket és egy tudatosabb, kiegyensúlyozottabb élet elérésében támogassa őket. Tanulmányait menedzsment és pszichológia területén végezte a Babes-Bolyai Tudományegyetemen, ahol közgazdasági és pszichológiai képesítést szerzett. Tudatos jelenléttel kapcsolatos ismereteit az Oxford Mindfulness Centre (UK) programjain mélyítette el, ahol az oktatói képesítést is megszerezte. A Search Inside Yourself Leadership Institute (US) keretein belül a Google-nél kifejlesztett érzelmi intelligencia és mindfulness tréning hitelesített trénere, Magyarországon egyedülálló módon.   

Kinga várandóssága során első kézből tapasztalta, hogy a különböző mindfulness gyakorlatok nagyon sokat tudnak segíteni a babavárás időszakában. Nem csak nyugodtabbá és kiegyensúlyozottabbá teszik a várakozás időszakát, de olyan technikákat adnak a kismamák kezébe amellyel mélyebb kapcsolódást alakíthatnak ki babájukkal és akár szüléskor és szülés után is sikerrel használhatnak.

 

Kinga képzései:

  • 2019- 2020 - International Coach Federation által akkreditált coach képzés - kezdő és haladó szint
  • 2019 ősz - Oxford, UK: MBCT tréneri képzés az OMC (Oxford Mindfulness Centre) szervezésében
  • 2018-2019 - Berlin, Németország: Google Search Inside Yourself mindfulness alapú érzelmi intelligencia tréning vezetőknek - hivatalos facilitátor képzés a Search Inside Yourself Intézet (San Francisco, CA, USA) szervezésében.
  • 2018 ősz - Oxford, UK: 8 hetes MBCT kurzus az OMC (Oxford Mindfulness Centre) szervezésében
  • 2015 ősz: Active Learning - Alkalmazott improvizációs technikák vezetői készségek, kommunikáció és kollaboráció fejlesztéséhez - képzés a Thiagi Learning Academy (San Francisco, CA, USA) szervezésében 
  • 2009-2011: BA Pszichológia, Babes-Bólyai Tudományegyetem, Kolozsvár
  • 2008- 2010: BSc Közgazdaságtan, Management szakirány angol nyelven, Babes-Bólyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Oldala: https://www.facebook.com/mindfulfilment/  

 

Kinga meditációi a SlowTime-on:

Nézd meg a Kingával készült podcastunk beszélgetéseinket!

 

 

 

 

 


© SlowTime 2022
Hírlevél

© SlowTime 2022