Hogy tetszik a SlowTime?

 

Küldd el a visszajelzésedet te is nekünk!

Kattints ide

 

Tetszik a színvilága, a felépítése és a tartalmai.

Detti

Tetszik az oldal sokfélesége, mindig találok pont a hangulatomhoz, időkorlátomhoz passzoló meditációt. A tréningek is szuperek, Nelli hangját/személyét pedig imádom. Nagyon örülök, hogy csatlakoztam.

Lilla

Tetszik, hogy rengeteg féle meditációból lehet válogatni, hogy nagyon szép és igényes az oldal. Tetszik az is, hogy a hasonló meditációk hasonló képpel vannak jelezve, szuper grafikákkal. Az egész átlátható, a kedvenceim az alvásban segítő meditációk. Nagyon szeretem Nelli megnyugtató hagját is. :)

Livi

Nagyon harmonikus a design!

Zsuzsa

A tematikus meditációkat nagyon kedvelem, mert ezek lehetővé teszik, hogy egy adott témakörrel hosszabb ideig, akár többször is visszatérve hozzá, fogalalkozzak. Tetszik a rendszeres jelenlét, kapcsolatfenntartás. A blog olvasmányait is szívesen böngészem: aktuális témák és mindig találok benne "útravalót". 

Anita

A videók hangminőségével nagyon elégedett vagyok, illetve számomra nagyon kellemes és megnyugtató Nelli hangszíne, beszédstílusa. Más vezetett meditációs, relaxációs anyagoknál ezek "hiányossága", rosszabb minősége ki tudott billenteni az egészből. Számomra fontos az is, hogy nem túl "spiris" a szövegezés. Mindemellett igényes a weboldal, mobilkompatibilis is.

Anna

Nagyon tetszik a meditációk hangvétele. A videók együttérzőek, és mindig rátapitanak azokra a nehézsegekre, amik egy-egy meditáció alatt gondot szoktak okozni nekem. Kislányommal az esti rutinunk része egy alvás meditáció és egy relaxácios zene meghallgatása (az ő kedvence a Csillagzaj), külön tetszik, hogy az összes videó a telefonom lezárt képernyőjével is hallgatható.

Kriszti

Nagyon szép, letisztult oldal. Nagyon tetszik.

Csaba

Szeretem, hogy nagyon átlátható az oldal, könnyen lehet keresni és megtalálni, hogy éppen mire van szükségem. Nagyon szeretem Nelli hangját, megnyugtató, ellazító. Szépek a színek, a minták. Olyan az egész oldal, mint Nelli hangja - lágy, tiszta és harmonikus. :) 

Móni

Pár napja kezdtem el használni az oldalt, amihez szeretnék gratulálni! Felhasználói és szakmai szemmel is szuper lett, és persze a tartalmak is nagyon jók! Köszönöm! Remélem hamarosan személyesen is lesz alkalom együtt meditálni.

Gergely

Nagyon jó a weboldalatok, teljesen felhasználóbarát. Tetszik a tematikus felépítés, meg hogy vannak tréningek, meditációs zenék, meditáció kb. mindenre. Imádom őket, meg nagyon jó, hogy többnyire rövidek, így sokkal könnyebben beilleszthetőek a napi teendők sokasága közé.

Rozi

Nelli egész személyisége, a meditációs gyakorlatok közben iszonyúan megnyugtatott. Sikerült kikapcsolni az automatizmusokat és a robotpilóta üzemmódot, ami nekem sosem megy.

Szilvi

Az ingyenes próbaidőszak alatt próbáltam ki több meditációt, és nagyon jól esett hallgatnom őket - a gyerekeim is hallgattak néhányat - ezért döntöttem úgy, hogy még legalább egy hónapig előfizetve is maradok.

Zseni

Minden rokonomnak és ismerősömnek átküldtem az új oldalt. Régóta vártam egy ilyen jellegű magyar oldalt, bár nem is tudtam róla, hogy várom, de amikor megkaptam a hírleveleteket, benne a megújult oldallal, azonnal odalettem.

Eszter

 

 

Regisztrálj ingyenesen vagy válts előfizetést!

Regisztráció

© SlowTime 2022
Hírlevél

© SlowTime 2022