Altass és aludj könnyedén - mindfulness workshop anyának és babának (2023. FEBRUÁR)

2023. február 18. 09:00 - 11:00

2 órás online workshop, maximum létszám: 20 fő

 

Órákig tartó altatás. A baba már akkor nyűgös lesz amikor elkezditek az esti rutint. Bepörög amikor alvásidő lenne. Ismerős?  

Ma már tudományosan bizonyított, hogy a babák képesek átvenni a hozzájuk közelállók érzelmeit. Így akkor tudod a legkönnyebben megnyugtatni és elaltatni a babát, ha te is nyugodt vagy. Ezt pedig nem biztos, hogy olyan könnyű elérni, főleg ha nehezen megy az altatás és már a gondolatától nehéz érzések jelennek meg benned.

Ezen a workshopon olyan mindfulness gyakorlatokat tudsz elsajátítani, amelyek segítenek ellazulni, megnyugodni, hogy könnyebben menjen az alvás - Neked és a babádnak is. 

 

Mire számíthatsz? 

Ez az interaktív online workshop több hosszabb és rövidebb gyakorlatot tartalmaz, amit altatás előtt és közben is tudsz gyakorolni. Illetve olyan gyakorlatokat is ki tudsz majd próbálni melyekkel a saját alvásodat tudod támogatni. A workshop során lesz lehetőséged kérdezni is vagy akár a gyakorlatokat a saját igényeitekre szabni. 

 

Neked ajánljuk a workshopot, ha:

  • nehezen megy a kisbabád altatása és ezen szeretnél változtatni
  • Te tudsz nehezen elaludni (vagy visszaaludni miután elaltattad a babát)
  • éppen szülés előtt állsz és mindfulness technikákkal szeretnél felkészülni a kisbabás időszak kihívásaira - legfőképpen az alvás és altatás témában
  • vágysz az élő, közös gyakorlás élményére ahol hozzád hasonló kismamákat és anyukákat ismerhetsz meg
  • szereted a kiscsoportos mindfulness gyakorlási lehetőségeket ahol kérdéseket is fel tudsz tenni

 

A workshopra természetesen kisbabád is jöhet! Korábbi hasonló workshopjainkon anyukák etették és altatták babáikat - ehhez csak arra kérünk, hogy kapcsold ki a mikrofont és a kamerát. Ha lehetőséged van rá, akkor arra bíztatunk, hogy erre a 2 órára kérj segítséget kisbabád mellé, hogy teljesen jelen tudj lenni a workshopon és fel is tudj töltődni a gyakorlás során. 

 

Otthoni gyakorlás a workshop után

A workshop után kapsz egy írásos összefoglaló anyagot a gyakorlatokról, hogy magabiztosan tudd végezni azokat egyedül is. 

 

Időpont

Február 18. szombat  9:00-11:00

 

Helyszín

Zoom-on vezetett online alkalom 

 

Részvételi díj

9.900 Ft / fő / alkalom

A részvételi díjat jelentkezéskor kell megfizetni a következő számlaszámra: Krajcsó Nelli - 11600006-10000006-12413851

Ha nem tudod ezt a díjat megengedni magadnak, de jönnél, akkor is nyugodtan add le a jelentkezésedet és írj a nelli@slowtime.hu-ra.

Lemondási feltételek: 1 héttel az esemény előtt díjmentes, utána nem tudjuk visszautalni a befizetett összeget, betegség, váratlan esemény miatt sem. 

 

A gyakorlásokat vezeti: Fekete Kinga

Kinga mindfulness tréner és facilitátor és a Prezi globális HR vezetője és készségfejlesztési szakértője. Mindfulness, érzelmi intelligencia és hatékony kommunikáció témákban tart workshopokat és csoportos folyamatokat. Kinga kismamaként megtapasztalta, hogy a mindfulness technikák nagyon sokat tudnak segíteni a kisbabás időszakban is, így ezt a tapasztalatot és tudást adja át friss szülőknek, ezzel is megkönnyítve a kisbabás időszakot. A SlowTime-on babavárás és anyaság témájában találsz tőle meditációkat. További bemutatkozás ››

 

 

Visszajelzések a résztvevőktől:

“Kipróbáltam a workshopon tanult mindfulness gyakorlatot altatás gyanánt. A kislányom 10 perc alatt elaludt és át is tudtam tenni az ágyába és én is sokkal nyugodtabb voltam utána. Nagyon köszönöm mégegyszer!” (Noémi)

"Kinga nagyon hitelesen képviseli a mindfulness módszer lényegét. A workshop során nagyon figyelmes volt, teret adott a kérdéseknek és figyelembe vette az egyéni igényeket. Végig nagyon pozitív volt a légkör és amellett, hogy sok technikát gyakorolhattunk, jól is éreztük magunkat." (Anna)

"Kinga workshopjáról kiemelném a pozitív támogatói hozzáállást amit minden alkalommal képviselt. Kérdéseinkre alapos és jól átgondolt válaszokat kaptunk. Úgy érzem olyan eszközöket kaptam, amiket alkalmazhatok a személyes és a szakmai fejlődésemhez. A workshop hatására tudatosabbá váltam nemcsak saját magamat illetően, de a másokkal való kapcsolataim is pozitívan változtak." (Tímea)

 

Szeretettel várunk!

Aktuális programok

5 napos nyári mindfulness meditációs tábor (2024. JÚLIUS)

Mindful alkotás, légzés, természet, csend (BETELT, VÁRÓLISTA)

2024. július 10. 16:00 - 2024. július 14. 14:00

Részletek

© SlowTime 2024
Hírlevél

© SlowTime 2024