Gyakori kérdések

Még sosem meditáltam. Mit ajánlotok számomra?

Először is, örülünk, hogy segíthetünk, hogy elindulj ezen az úton. Másodszor pedig, meditációinkat kezdők számára is ajánljuk. Keresőoldalunkon találsz önálló meditációkat, amiket fókuszterület, hangulat szerint csoportosítottunk, illetve találsz komplett tréningeket is, ahol sorozatba rendeztük a meditációkat, egyszerűbbektől a nehezebbek felé haladva. Válogass kedved szerint!

Mi az a mindfulness?

A mindfulness tudatos jelenlétet jelent. Ennek az állapotnak az elérését segítjük vallásmentes meditációinkkal és mindennapi éberséggyakorlatokkal. Erről többet ebben a videóban mesél Nelli, illetve A mindfulnessről oldalon írunk. 

Mit találok az oldalon?

  • Hangformátumú meditációkat, amiket fókuszterület, hangulat alapján csoportosítottunk.
  • Tréningeket, amelyekben sorba rendeztünk videós meditációkat.
  • Zenéket, amelyek a könnyebb elalvást, relaxálást segítik.
  • És ezekhez kapcsolódó háttéranyagokat, amelyek tovább segítik az elmélyülést

Hogyan tudok fizetni az oldalon?

Bankkártyával. Ehhez bankkártya adataidat a regisztrációkor, a próbaidőszak megkezdése előtt meg kell adnod, és a 2 hetes ingyenes próbaidőszak lejárta után megterheljük a kártyát a választott összeggel. Amennyiben nem szeretnél előfizetni, a 2 hét alatt bármikor visszamondhatod az előfizetést a Beállítások menüpontban.

Mit tartalmaz az előfizetés?

3 féle időszakra tudsz előfizetni: 1 hónapra, negyedévre, 1 évre. Mindhárom előfizetés ugyanazt tartalmazza: hozzáférést a meditációkhoz, az alvást segítő relaxációs zenékhez, a mindfulness tréningekhez.

Van különbség a 3 féle előfizetés között?

Csak az időtartam, amire előfizetsz. A szolgáltatás mindhárom esetében ugyanaz: hozzáférés a meditációkhoz, az alvást segítő relaxációs zenékhez, a mindfulness tréningekhez.

Regisztráltam, mégsem elérhető minden tartalom.

Összes tartalmunk eléréséhez az emailes regisztrációt követően előfizetést kell választanod. Ehhez előbb lépj be az oldalra, majd az Előfizetés menüpontban válassz egy előfizetést. Ezután egy 2 hetes ingyenes próbaidőszak következik, és a bankkártyádat csak ennek lejárta után terheljük meg a választott előfizetés összegével. Amennyiben nem szeretnél előfizetni, az előfizetést bármikor visszamondhatod a profilod alatt található Beállítások menüpontban.

Miért nem elérhető minden meditáció a tréningekben?

Az előfizetéssel meditációink teljes tárházához elérést adunk, viszont tréningjeinket úgy állítottuk össze, hogy ott sorban tudsz csak haladni a meditációkkal. Tehát el kell végezned az elsőt ahhoz, hogy a második elérhető legyen, és így tovább. Ezt a szakmai vezetést fontosnak tartjuk, mert csak így tudjuk garantálni, hogy a tréning kiváltsa a kívánt hatást, illetve a könnyebbtől haladunk a nehezebb felé, ezzel adva kihívást és sikerélményt számodra.

Hogyan tudok előfizetést váltani?

Előfizetést jelenleg úgy tudsz váltani, ha előbb lemondod az aktuális előfizetést, majd kiválasztod a másikat a profil alatt elérhető Beállítások menüpontban.

Hogyan tudom lemondani az előfizetésemet?

Ezt jobb felső sarokban, a nevedre kattintva legördülő menüben található Beállítások menüpontban teheted meg.

Elfelejtettem lemondani az előfizetésemet, és levontátok a következő összeget. Vissza tudjátok téríteni?

Ha az előfizetés lejárta előtt mondod vissza az előfizetésed, az adott dátum után nem fogunk automatikusan díjat levonni tőled, illetve az adott dátumig biztosítva van a hozzáférésed a fizetős tartalmainkhoz. Viszont visszatéríteni levont összeget nem áll módunkban. Az automatikus megújulást bármikor visszamondhatod a Beállítások menüpontban.

Küldtetek emailt zárolt összeg feloldásáról. Ez micsoda?

A bankkártya adataid megadásakor partnerünk, a Simple kártyaregisztrációs díjként zárol 10 Ft-ot a bankszámládon, majd ezt fel is oldja. Utóbbi eseményről küld egy automatikus tájékoztató emailt. A 10 Ft-ot tehát nem vonjuk le tőled.

Úgy érzem, elakadtam, segítségre lenne szükségem.

Ez teljesen természetes érzés meditáláskor. Amennyiben segítségre lenne szükséged, írj nekünk: info@slowtime.hu 

Tudok veletek személyesen találkozni?

A COVID-19 járvány miatt eseményeinket jelenleg online tartjuk. Eseményeinkről bővebben az Események oldalon tájékozódhatsz.

Kezdj el meditálni még ma!

  • 3 féle előfizetés - mindegyik 2 hetes ingyenes próbaidőszakkal

18 000 Ft /év

azaz 1 500 Ft havonta

8 700 Ft /3 hó

azaz 2 900 Ft havonta

3 900 Ft /hó

azaz 3 900 Ft havonta

Próbáld ki ingyen

© SlowTime 2021
Hírlevél

© SlowTime 2021