SlowTime

Magyarország első online mindfulness meditációs platformja

A SlowTime Magyarország első online mindfulness meditációs platformja, a Slow Budapest projektje, amit Krajcsó Nelli, alapító-vezető, mindfulness meditációs tréner állított össze. 

A SlowTime-ról

A SlowTime ötlete a koronavírus 2020-as elterjedése miatt lett valóság. A karantén bezártságában és bizonytalanságában éreztük, hogy az önismereti munkának még nagyobb szerepe lesz abban, hogy a jövőben mennyire leszünk képesek kezelni a stresszt és megtalálni az örömöt az életünkben. Ahhoz, hogy támogatni tudjuk az önismeret és a meditáció iránt érdeklődő útkeresőket, a Nelli által vezetett mindfulness gyakorlatokat online formában is elérhetővé szerettük volna tenni.

A SlowTime a mindfulness szellemében született. Vallásmentes, tudatos jelenlétet és éberséget segítő meditációkat találsz nálunk, magyar nyelven. Aki már gyakorolt anyanyelven vezetett meditációt, tudja, hogy mélyebb, gazdagabb élmény, mint angolul követni egy tanárt. Mindenkit szeretettel várunk, aki szeretné megismerni az elme működését, fejlesztené érzelmi tudatosságát, szeretetteljesebb kapcsolatot alakítani ki magával vagy megtalálná a nyugalmat ebben a folyamatosan változó és rohamosan gyorsuló világban.

Krajcsó Nelliről

Akkreditált mindfulness meditációs tréner. 2016 óta vezet 8 hetes mindfulness alapú stresszcsökkentő tréningeket és több napos elvonulásokat.

undefined

undefined

Tanulmányait a spanyolországi Mindful Academy-n végezte, ahol 2016-ban, angol nyelven, a TTR1 100 órás nemzetközi képzésen a mindfulness meditációtanításhoz szükséges elméleti és gyakorlati alapokat sajátította el és az MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction – mindfulness alapú stresszcskökkentés) tréning oktatására lett felkészítve. Képzése 2017-ben folytatódott a TTR2-es tréninggel és eljutott a 200 órás akkreditált tréneri szintre. Képzése a Mindfulness-based Teaching Assessment Criteria (MBI-TAC) és a UK Network for Mindfulness-Based Teacher Training Organisations setting standards for mindfulness-based teaching és a Good-practice Guidelines for Teaching mindfulness-based courses szerint folyik. 

Tanulmányai:

 • 2021. március: Mindfulness Based Compassionate Life tréning (Mindfulness Network, Anglia)
 • 2021. január: Mindful Inquiry 2 napos workshop (Mindfulness Network, Anglia)
 • 2019. május – Budapest: 2 napos Google Search Inside Yourself mindfulness alapú érzelmi intelligencia-fejlesztő tréning vezetőknek  
 • 2018. június – Hollandia: Mindful Self-Compassion 5 napos intenzív tréning Kristin Neffel és Chris Germerrel 
 • 2017. tavasz: Nőijóga oktatóképzés (Mandala Jógastúdiók)
 • 2016-2017: MBSR tréneri képzés (Mindful Academy Solterreno, Spanyolország)

Kezdj el meditálni még ma!

 • 3 féle előfizetés
 • Mindegyikkel korlátlan hozzáférés:
 • Több mint 60 meditációhoz - 5 percestől a 30 percesig
 • Meditációs tréningekhez - kezdőtől a haladóig
 • Relaxációs zenékhez - a könnyebb elalvásért
 • Háttér- és oktatóanyagokhoz - hogy könnyebbé váljon a meditálás

18 000 Ft /év

azaz 1 500 Ft havonta

8 700 Ft /3 hó

azaz 2 900 Ft havonta

3 900 Ft /hó

azaz 3 900 Ft havonta

Regisztráció

© SlowTime 2021
Hírlevél

© SlowTime 2021